Rabobank Leiden-Katwijk schonk in 2019 bijna 250.000 euro vanuit het Rabobank Wensenfonds. Hier de winnaars van 2019. Dit jaar vindt de bekendmaking coronaproof plaats. (Foto: Emile van Aelst).

Tot eind oktober stemmen voor Rabo ClubSupport

De stemperiode van Rabo ClubSupport is van start gegaan. Leden van de Rabobank hebben tot en met 25 oktober de tijd om op hun favoriete lokale clubs te stemmen. Die maken daardoor kans op een donatie van de bank. Uit Leiden doen 43 verenigingen en stichtingen mee, uit Katwijk 81, uit Leiderdorp 14 en uit Oegstgeest 13.

“Clubs en verenigingen zijn erg waardevol voor ons land. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken”, aldus de bank die met ClubSupport een vervolg geeft aan het voormalige Wensenfonds. “Met Rabo ClubSupport zijn we als bank sterk betrokken bij het lokale verenigingsleven en met een financiële bijdrage worden clubs en verenigingen geholpen om de mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren.”

Directeur Erik Versnel van Rabobank Leiden-Katwijk vertelt over het coöperatief fonds van de bank en over Rabo Clubsupport.

Projecten die in aanmerking komen voor een bijdrage zijn bijvoorbeeld het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine of workshops over ledenwerving en digitalisering. “Daarnaast zetten we ons netwerk in en bieden we kennis aan om clubs van elkaar te laten leren.”

Alleen leden stemmen
Via de Rabo App beslissen Rabobank-leden mee welke verenigingen en stichtingen de steun van de bank verdienen. Leden hebben een uitnodiging ontvangen per e-mail om te stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. Stemmen kan tot en met 25 oktober. Wie wel klant is, maar geen lid kan dat via de app regelen. Daarna kan direct worden gestemd.

Woensdagavond 18 november vindt de bekendmaking van de winnaars plaats.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×