Het stadskantoor in Leiden. (Archieffoto: Bureau JP)

Gemeente Leiden organiseert live online vragenuurtje over coronamaatregelen

De gemeente Leiden gaat woensdagavond met twee wethouders in een livestream vragen over de coronamaatregelen beantwoorden. Yvonne van Delft en Paul Dirkse zitten vanaf 19.00 uur samen klaar om het effect en de gevolgen van de coronamaatregelen in Leiden bespreken.

Van Delft (GroenLinks) zal ingaan op vragen over werk, inkomen, economie en cultuur. Dirkse (D66) zal de vragen over kennis, onderwijs, sport en financiën bespreken. Via de livestream op de facebookpagina van de Gemeente Leiden is het voor iedereen mogelijk om vragen te stellen over de nieuwe maatregelen. Het is ook mogelijk om vragen nu al te stellen onder de aankondiging op de Facebookpagina van de gemeente.

Dinsdagavond kondigde minister-president Rutte in een persconferentie een ‘gedeeltelijke lockdown’ aan. Dit houdt onder andere in dat de horeca in ieder geval vier weken dicht gaat, teamsporten worden stilgelegd en evenementen worden verboden. Onderwijsinstellingen blijven voorlopig wel open, werd duidelijk, en hoogstwaarschijnlijk komt er binnenkort een mondkapjesplicht in publieke binnenruimtes.

Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×