(Foto: IJsbrand Terpstra).

Bestemmingsplan De Geesten uitgesteld tot april 2021

De gemeente Oegstgeest heeft de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan voor De Geesten (Kasteel Endegeest en omgeving) uitgesteld tot april volgend jaar. De vaststelling van het gewijzigde bestemmingsplan had uiterlijk op 16 oktober 2020 gebeurd moeten zijn. Het college heeft de gemeenteraad laten weten dat zij benodigde onderzoeken niet op tijd afgerond krijgt om zich aan de planning te houden en verschuift de vaststelling met zes maanden naar april 2021.

Door het uitstel krijgen ook de inwoners van Oegstgeest opnieuw de kans om hun vragen en opmerkingen over het bestemmingsplan aan de gemeente voor te leggen. Deze ‘zienswijzen’ worden meegenomen in het definitieve ontwerp. “Het afwachten van de onderzoeksresultaten en nieuwe zienswijzen zorgen voor een betere onderbouwing van het ontwerpbestemmingsplan. Dit komt de kwaliteit en transparantie ten goede”, aldus het college.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×