Burgemeester Emile Jaench. (Archieffoto: IJsbrand Terpstra).

Deze week in Licht op Leiden: burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest

In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Ook zijn er vaste rubrieken zoals een column over de gekozen Leidenaar van de week en maandelijks optreden van Leidse Glibber Emile van Aelst. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 15.00 uur live op radio en tv en wordt meerdere keren per week herhaald op tv.

In de 15e aflevering van Licht op Leiden praat Ton Kohlbeck met de burgemeester van Oegstgeest, Emile Jaensch, over ontwikkelingen in de gemeente. Natuurlijk over de ongewone politieke zomer, over kansen en problemen voor de komende tijden en over samenwerking met de regio en het grotere verband van Hollands Midden.

Hoe reageert zijn gemeente op het vreemdste jaar sinds mensenheugenis en hoe verbindt een burgervader in deze tijden zijn inwoners met elkaar?

Natuurlijk wordt ook de Leidenaar van de Week bekend gemaakt . Kijkers en luisteraars kunnen daarvoor aanbevelingen doen op lichtopleiden@sleutelstad.nl

Bekijk de vorige afleveringen van Licht op Leiden terug via deze pagina.

Live op radio en tv:
zondag tussen 14.00 en 15.00 uur

Herhaling op tv:
dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur
donderdag tussen 00.00 en 01.00 uur
vrijdag tussen  10.00 en 11.00 uur
zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur

 


Bekijk hier de hele uitzending.

Leiden Oegstgeest Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×