(Foto: PR).

Desure Buie al weer weg bij ZZ Leiden

Na slechts twee officiële basketbal wedstrijden gespeeld te hebben, heeft de kersverse spelverdeler Desure Buie alweer opgezegd bij Zorg en Zekerheid Leiden Basketball. Buie had al eerder te kennen gegeven zijn familie in New York te willen bijstaan tijdens de coronacrisis. Toen vorige duidelijk werd dat de wedstrijden van de Dutch Basketball League voorlopig opgeschort zijn, besloot Buie om zijn contract per direct te beëindigen en terug te vliegen naar de VS.

De 1.79 meter lange Buie zette eind juli zijn handtekening onder een contract voor één seizoen. Vorig seizoen speelde de verdediger bij Hofstra Pride men’s basketball uit New York. In 33 van de 34 wedstrijden scoorde hij in de dubbele cijfers, met als uitschieter 44 punten tegen in een thuiswedstrijd tegen Elon.

Zorg en Zekerheid Leiden is op zoek naar een geschikte vervanger voor de Amerikaan.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×