(Foto: Politie).

Man uit Leiden aangehouden na dodelijk schietincident in Drenthe

In Leeuwarden heeft de politie vanochtend een 36-jarige inwoner uit Leiden aangehouden. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident in Hoogersmilde van afgelopen maandagavond. Daarbij kwam een 32-jarige man uit die plaats om het leven.

Het onderzoeksteam is direct na het incident gestart met onderzoek op en rondom de camping in Hoogersmilde. Daarbij werden ook getuigen gevraagd zich te melden en/of camerabeelden aan de politie te geven. De politie heeft sinds maandagavond onder meer sporenonderzoek gedaan op de camping. Op verzoek van het onderzoeksteam is vandaag ook het Veteranen Search Team op zoek naar sporen die van belang kunnen zijn voor het vervolgonderzoek.

Hoe de politie de verdachte op het spoor is gekomen kan vanwege het onderzoek nog niet worden gemeld. Ook over de achtergrond van het schietincident zijn nog geen antwoorden te geven. Het onderzoek naar het schietincident is nog in volle gang.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×