(Foto: Politie).

Man uit Oegstgeest aangehouden voor mishandeling in Voorschoten

De politie heeft dinsdag een 24-jarige man uit Oegstgeest aangehouden na mishandeling van een 56-jarige vrouw eerder op de middag, op de Tuinenlaan in Voorschoten.

De vrouw uit Voorschoten fietste dinsdag omstreeks 15.00 uur over de Tuinenlaan toen zij werd ingehaald door een man die haar vanuit het niets een klap gaf. Toen zij de man even later op de Brunita J. Gemmekelaan op een bankje zag zitten, besloot zij hem aan te spreken. Op het moment dat de vrouw een foto van hem wilde maken, sloeg hij haar opnieuw en ging er vandoor.

Onderzoek
Het was het slachtoffer echter toch gelukt de man op de foto te zetten, waarop de foto werd verspreid onder de dienstdoende agenten. Op basis van de foto werd de man door agenten herkend en enige tijd later aangehouden. De verdachte is voor verhoor ingesloten op het bureau. De recherche onderzoekt de zaak. Of de verdachte ook verantwoordelijk moet worden gehouden voor andere recente mishandelingen in Voorschoten, wordt nu onderzocht.

112 Sleutelstad Oegstgeest Voorschoten Mishandelingen in Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×