Op de website Lekker in Leiden staan vele mogelijkheden om thuis lekker te eten en je favoriete restaurant te steunen. (Foto: Gerry van Bakel).

Geen zin om te koken? Kies voor 'Lekker in Leiden' en laat een maaltijd thuisbezorgen

Ook Leidse keukenprinsen en -prinsessen willen wel eens een avond vrij. Maar van lekker uit eten gaan, is al twee maanden geen sprake meer. Nu bieden veel restaurants een afhaal- of bezorgmaaltijd aan. Maar hoe vind je je weg in het woud der mogelijkheden? De nieuwe website LekkerinLeiden.nl biedt uitkomst.

De komende weken mogen de restaurants in Nederland en dus ook in Leiden nog niet open. Het water staat veel van die ondernemers aan de lippen en iedereen probeert er het beste van te maken om de coronawinter door te komen. Wie lekker wil eten, zonder zelf in de keuken te staan, kan hier iets van zijn of haar gading vinden.

‘Lekker in Leiden’ is een initiatief van Leidse ondernemers voor Leidse ondernemers. De plek waar online alle Leidse horeca te vinden zijn die aan bezorgen of afhalen doet. Handig allemaal bij elkaar, met een rechtstreekse link naar de website van het betreffende restaurant. Op die manier steunen gasten ook hun favoriete restaurant. En die steun kunnen alle horeca-uitbaters goed gebruiken. Een initiatief gemaakt uit liefde voor de stad, zo staat op de website.

Doe-het-zelf
Er zijn rubrieken naar keukens ingericht, onder andere: Frans, Italiaans, Hollands en Internationaal. En er is een keuze uit ontbijt, lunch, borrel en diner. Veel restaurants bieden naast afhalen ook bezorging aan. Sommige maaltijden zijn kant- en klaar en kunnen direct op tafel. Bij andere moet je zelf ook nog even iets opwarmen. En er zijn ook complete doe-het-zelf-boxen. Voor wie eens thuis chefkok wil spelen.

Horecaondernemers die zich willen aansluiten bij Lekker in Leiden, kunnen zich aanmelden op de website.

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×