(Foto: Regio15).

Getuigen gezocht in zaak overleden man Oud Ade

Het rechercheteam van de politie doet nog steeds onderzoek in de zaak van de overleden man in een woning aan de Hofdijklaan in Oud Ade op dinsdagochtend 29 december. Het team komt graag in contact met getuigen.

Op dinsdagochtend 29 december kreeg de politie rond 05.50 uur een melding dat er in de betreffende woning een overval plaats vond. Daarop zijn agenten de woning binnengegaan. In de woning werd de 66-jarige bewoner dood aangetroffen. Sindsdien doet een Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie uitgebreid onderzoek naar het overlijden van de man. Zo heeft de Forensische Opsporing de afgelopen week uitvoerig sporenonderzoek gedaan in en rondom de woning.

Dashcambeelden
In het kader van het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die tussen maandagavond 28 december 22.00 uur en dinsdagochtend 29 december 06.00 uur personen of voertuigen hebben gezien op de Hofdijklaan of de Provincialeweg ter hoogte van de woning op Hofdijklaan 33. Ook is de politie op zoek naar dashcambeelden tussen genoemde tijdstippen.

Wie meer info heeft, kan bellen met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden Leiderdorp Overval Oud Ade


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×