Zoeterwoude reikt vrijwilligersprijzen uit tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

Tijdens de digitale nieuwjaarstalkshow ‘Zoeterwoude is om van te houden’ worden vanavond onder meer de vrijwilligersprijs en het jongerencompliment uitgereikt. Ook houdt burgemeester Fred van Trigt zijn nieuwjaarstoespraak. Inwoners van de gemeente kunnen de nieuwjaarsreceptie die wordt georganiseerd in de vorm van een talkshow live bekijken op www.zoeterwoude.nl/talkshow. De talkshow begint om 20.30 uur.

In de talkshow schuiven ook de wethouders Ruud Bouter en Ton de Gans aan voor een terug- en vooruitblik. Het is geen show om alleen maar naar te kijken. Publiek kan ook participeren door via de toepassing Mentimeter.com vragen te beantwoorden die de gemeente Zoeterwoude aan de inwoners wil stellen. Inwoners die meedoen aan de bijeenkomst kunnen een prijzenpakket van Boerderij ’t Geertje winnen.

Vrijwilligersprijzen
Vorig jaar was Jos Atteveld van Zoeterwoude Duurzaam 2030 en Zoeterwoude Voor Elkaar Vrijwilliger van het Jaar. Voor de titel ‘Vrijwilliger van het jaar 2020’ zijn de genomineerden Els van der Hoeven, Monique Pietersen, eendenfluisteraar Linda Mooijman en Sleutelstad-verslaggever Robbert Beurse.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×