(Archieffoto: Sleutelstad).

Introductieweek voor nieuwe studenten maakt thema bekend: 'Tune in'

De introductieweek voor de nieuwe studenten van de Universiteit Leiden en de Hogeschool Leiden heeft het thema voor de aankomende editie bekend gemaakt: Tune in. Via een video van de de EL CID-week is het thema bekend gemaakt.

Tijdens de introductieweek maken de nieuwe studenten kennis met de stad, hun opleiding en de universiteit of hogeschool. Door de coronacrisis ging dat afgelopen zomer vooral digitaal en mocht elk groepje een dag naar Leiden komen. Het zorgde niet voor minder deelnemers, eind juli was de inschrijving vol.

Hoe de week er komende zomer uit ziet is nog niet bekend. Op de website valt te lezen dat de EL CID ‘rondom 16 augustus’ van start gaat.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×