(Foto's: Politie Leiden).

Taart voor politie van Leidse moskeeën

Vertegenwoordigers van het Moskeeën Platform Leiden hebben de agenten van het politiebureau Leiden-Noord aan de Kooilaan deze week verrast met enkele taarten. Het is een bedankje aan de politie die de afgelopen periode veel heeft gedaan om de buurt veilig te houden.

“Wij willen alle politie-agenten van harte bedanken voor de inspanningen en geweldige inzet om de veiligheid van de mensen in deze moeilijke tijden te waarborgen”, aldus het platform waarin Islamitisch Centrum Imam Malik, de ISN Mimar Sinan Moskee en Islamitisch Centrum Al Hijra samenwerken.

“Bedankt! Dit gebaar doet ons heel goed”, meldt de politie op Facebook.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×