Leiden in de sneeuw (Foto: Emile van Aelst).

Stuur je winterfoto in en kom op Sleutelstad TV

De recente sneeuwval zorgt in heel Leiden voor mooie winterse taferelen. De straten zijn bedolven onder een dik pak sneeuw en dat zorgt voor veel winterpret. Er worden iglo’s gebouwd, sneeuwbalgevechten gehouden en de slee kan weer uit de schuur worden gehaald. Dat levert mooie beelden op!

Sleutelstad laat daarom elke dag de tien mooiste winterse foto’s zien op TV. Geniet jij ook van de sneeuw en heb je hier een mooie foto van gemaakt? Stuur dan nu je favoriete winterfoto op naar redactie@sleutelstad.nl en wie weet wordt jouw foto getoond op Sleutelstad TV.

Sleutelstad TV is te bekijken op kanaal 46 van Ziggo in Leiden en omgeving of via www.sleutelstad.tv.

  • Foto: Chris de Waard
    Foto: Chris de Waard
  • Foto: Charlotte Povel
    Foto: Charlotte Povel
  • Foto: Myrthe Koopman
    Foto: Myrthe Koopman
Leiden Regio Witte winter 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×