(Foto's: Regio15).

IJskoud nieuws uit de Breestraat

De brandweer heeft vanmiddag een flinke ijsklomp weggehakt die zich had opgehoopt rond een regenpijp in de Breestraat. De ijsmassa zou bij intredende dooi een gevaar op kunnen leveren voor passerende voetgangers en is daarom verwijderd.

De brandweer moest met een ladderwagen en een hamer aan de slag. Omdat de winkelstraat ter plaatse al wat smaller is door de steigers van de verbouwing van de panden die het nieuwe  Hof van Zurloh gaan vormen, leidde de werkzaamheden tot een flinke file van bussen. Er kwamen uit het centrum overigens meerdere soortgelijke ijsmeldingen binnen bij de meldkamer van de brandweer.

112 Sleutelstad Leiden Witte winter 2021


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×