De circustent was niet bestand tegen storm Evert. (Foto: Sleutelstad).

Circus Miloco en Gymsport Leiden starten crowdfunding voor nieuwe tent

Circus Miloco en Gymsport Leiden zijn een inzamelingsactie gestart voor een nieuwe tent waarin kinderen coronaproof kunnen sporten. Storm Evert vernielde afgelopen week de tent waarin wekelijks honderden kinderen buiten sportten.

Midden februari sloegen Circus Miloco en Gymsport Leiden hun handen ineen. Leerlingen konden vanaf dat moment veilig overdekt buiten sporten. Maar de pret was van korte duur. De tent was niet bestand tegen de harde storm die afgelopen week over Nederland woedde. Het tentdoek is vanaf de nok afgescheurd, tentpalen zijn verbogen, lampen zijn kapot gevallen en de truss waaraan de lampen hingen lag in stukken op een ander veld.

Circus Miloco en Gymsport Leiden hopen in totaal 17.000 euro in te zamelen. “We willen heel graag zo snel mogelijk een nieuwe tent aanschaffen om de buitenlessen te hervatten. Ook willen we het materieel dat kapot is gegaan vervangen”, aldus het circus en de vereniging.

Iedere donateur ontvangt een tegenprestatie van Circus Miloco en Gymsport Leiden. Doneren kan via deze website.

Advertentie

Leiden Maatschappij Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×