Thierry Baudet komt dinsdag naar Leiden. (Foto: Wikimedia).

Verkiezingskaravaan Thierry Baudet naar Lammermarkt

De ‘vrijheidskaravaan’ van Forum voor Democratie komt vanmiddag naar Leiden. Om 14.00 uur wordt de podiumtruck van Thierry Baudet verwacht op de Lammermarkt. “Overal brengen wij onze boodschap van vrijheid en overal staat het vol”, aldus Baudet.

Op de website van FvD staat dat de partij wegens de coronamaatregelen niet van te voren mag aankondigen waar ze heengaan, maar daar houdt Baudet zich niet aan. Op zijn instagram-account plaatse hij maandag een kaartje met plaatsen die worden bezocht.

Maandag was Baudet met zijn podiumwagen in Alphen aan den Rijn. Op foto’s van onze collega-omroep Studio Alphen is te zien dat er daar vrij veel volk op de bijeenkomst was afgekomen. Mondkapjes werden niet gedragen en ook hield niemand zich aan de anderhalve meter afstand. Als de coronamaatregelen in Leiden ook niet worden nageleefd, dan wordt er opgetreden, laat burgemeester Lenferink desgevraagd weten. “Wij hebben een behoorlijk stevig pakket voorwaarden opgelegd.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Thierry Baudet (@thierry_baudet)

Advertentie

Leiden Politiek Vrijheidskaravaan Forum voor Democratie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×