Wooncomplex Callisto met 135 appartementen, is opgeleverd.

Weer wooncomplex opgeleverd in de Lammenschansdriehoek

Er is weer een groot wooncomplex opgeleverd in de Lammenschansdriehoek in Leiden. In totaal zijn er 135 appartementen waarvan 28 gemeubileerd, klaar voor huurders.

De vandaag opgeleverde huurwoningen in Callisto, zoals het appartementenblok heet, zijn onderdeel van de tweede fase van de ontwikkeling van YOURS dat uit 621 woningen bestaat voor studenten en jonge stellen.

De appartementen in de vrije sector variƫren van 46 vierkante meter groot tot 77 vierkante meter. Alle woningen zijn gasloos en energiezuinig. Ze delen een groene binnentuin die op de parkeerkelder is aangelegd. Hebben een buiten gym, een huismeester, een algemene wasserette en een wooncomplex-app zodat er onderling contact is tussen bewoners. De huur, vanaf 910 euro, is daar ook naar.

Advertentie

Economie Leiden Maatschappij Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×