(Video: Gerry van Bakel).

Eerste Blijf Thuis Parade Straatprijs viel in Maredijkbuurt

Afgelopen zaterdag viel de Straatprijs toch, ondanks de regen en de kou. Langs de Rijnsburgersingel, de Maredijk, Oranjerie, Aloëlaan en Vendelstraat en omstreken werden bewoners getrakteerd op vrolijke muziek en twee dansers op stelten onder het motto de Blijf Thuis Parade komt naar je toe deze maand.

Op de stelten stonden initiatiefnemer Danny Molenaar van Levend Lijf en danseres Diewertje Spek. “We willen graag wat vrolijkheid brengen en de inwoners van leiden laten zien dat de culturele sector nog bestaat”, zegt Danny Molenaar. En dat lukt wonderwel. Mensen kwamen nieuwsgierig hun huis uit, liepen spontaan een stukje mee en waagden zich zelfs ook aan een dansje.

Zaterdag 17 april valt er ergens anders in Leiden om 16.00 uur de Blijf Thuis Parade Straatprijs.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×