(Foto: Alrijne Leythenrode).

Tentoonstelling levenswijsheid in Leythenrode

In verpleeghuis Leythenrode in Leiderdorp is een expositie geopend met wijsheden van bewoners. In de gang is een wand ingericht met kenmerkende en verrassende uitspraken van cliënten, vergezeld van een portretfoto van elke auteur.

Het idee voor de tentoonstelling ontstond door de vele leuke en wijze gezegdes en anekdotes die de bewoners te vertellen hebben. Dit bracht de medewerkers ertoe om de levenswijsheid die hieruit spreekt, te delen met anderen. Zo ontstond de tentoonstelling ‘Is leven wijsheid?’, die dinsdag 20 april geopend werd.

Medewerkers, bewoners en hun bezoekers kunnen de expositie bekijken in de gang in het verpleeghuis. Ieder ander die nieuwsgierig is, kan de tentoonstelling online bekijken op www.verpleeghuisleythenrode.nl of via Facebook. De fysieke tentoonstelling blijft tot eind mei te bezichtigen.

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×