(Foto: Colin van Gestel).

Wilhelminabrug afgesloten vanwege werkzaamheden

De Wilhelminabrug in Leiden is vanaf vandaag tot en met zondagmiddag 18.00 uur afgesloten voor al het verkeer vanwege werkzaamheden. Een aannemer van de provincie vervangt de zogenaamde veerbuffers, die ervoor zorgen dat de brug op een rustige manier sluit.

Het autoverkeer wordt omgeleid via de Lammebrug (Lammenschansplein) en de Zijlbrug (N446/N445/Willem de Zwijgerlaan). Ook het openbaar vervoer rijdt tijdens de afsluiting een andere route. Reizigers wordt geadviseerd voor vertrek de reisinformatie te checken.

Fietsers worden omgeleid via de Julius Caesarbrug. Hulpdiensten kunnen wel doorrijden. Het scheepvaartverkeer moet rekening houden met een beperkte hoogte. Vaartuigen hoger dan 2.50 meter kunnen de hele periode niet onder de brug doorvaren. Met borden wordt een andere route aangegeven.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×