De Leidse ondernemersdag vóór het coronatijdperk. (Foto: Economie071).

Digitale ondernemersdag071 over werkomgeving

Ondernemersdag071 staat dit jaar in het teken van een veilig werkklimaat. Op donderdag 20 mei om 16.00 uur start het evenement, net als vorig jaar helemaal digitaal. Dit jaar ligt de focus op coronaproof werken op kantoor en thuis.

Er zijn lezingen over het Janssen-vaccin en het inrichten van kantoren op anderhalve meter afstand van elkaar. Ook is er aandacht voor lokale ondernemers, de TONK-regeling en het Stagepact071. Bovendien staat een webinar over het Leids Stimuleringsfonds op het programma.

Iedereen die wil kan zich aanmelden op www.ondernemersdag071.nl.

Advertentie

Economie Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×