(Foto: Lex van Iterson).

Zaterdagmarkt snel terug naar centrum

Uiterlijk begin augustus keert de Leidse zaterdagmarkt weer terug naar de plek langs het water bij de Botermarkt en de Nieuwe Rijn. Dat meldt voorzitter Soufian Elmarsse van de marktcommissie. “We hebben net een gesprek gehad met de burgemeester en we kunnen snel terug naar normaal.” Lenferink voegt daar via zijn woordvoerder aan toe dat dat alleen kan als de positieve ontwikkelingen rond corona zich voortzetten.

De centrummarkt op woensdag is in september vorig jaar al teruggekeerd naar de oude plek en nu de coronacijfers snel blijven dalen, komt ook het moment in zicht dat de markt op zaterdag terug mag naar de vertrouwde plek.

Wel blijven op de markt voorlopig de geldende coronamaatregelen van kracht. Zo blijft anderhalve meter afstand houden voorlopig noodzakelijk.

Economie Leiden Centrummarkt te druk


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×