Foto: RijnlandRoute).

Vlietweg morgen afgesloten vanwege verleggen kabels

De Vlietweg en de tunnel onder de Lammebrug zijn vrijdag tussen 04.30 en 14.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting is nodig voor werkzaamheden aan de RijnlandRoute. Hierbij worden kabels en leidingen verlegt.

Tijdens de afsluiting wordt een buis uit het water gehesen en begeleidt naar het boorgat aan de achterkant van de brasserie. Dit gebeurt met behulp van drie grote kranen. Het werk kan enige overlast geven in de directe omgeving rondom de brasserie.

Bestemmingsverkeer vanaf de Vlietweg wordt omgeleid via het Zwetpad naar de Rietpolderweg en vervolgens over de Hofvlietweg naar de N206 Europaweg en terug. Fietsers worden omgeleid via de Vlietlandbrug richting de Leidseweg en Voorschoterweg richting het Lammenschansplein. De Vlietweg blijft vanaf de Europaweg wel bereikbaar voor nood- en hulpdiensten.

Advertentie

Leiden Maatschappij RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×