(Foto: PR).

Benjamin Martens nieuwe bestuurder Libertas Leiden

Libertas Leiden heeft een nieuwe bestuurder. Benjamin Martens is op dit moment nog directeur klinische en acute psychiatrie bij het Amsterdamse GGZ inGeest, maar volgt per 1 oktober Tanja Ineke op. Zij vertrok vorige maand na vier jaar bij de Leidse zorgaanbieder.

“Wij zijn blij met de benoeming van Benjamin Martens als nieuwe bestuurder”, zegt voorzitter raad van toezicht Libertas Leiden Martiene Branderhorst. “Met Benjamin hebben wij een enthousiaste en verbindende bestuurder gevonden die samen met alle medewerkers van Libertas Leiden de ingezette koers gaat voortzetten. Hij heeft een goed strategisch en financieel inzicht, een breed netwerk en kent zowel de zorg als Leiden heel goed. We kijken uit naar een mooie samenwerking.”

Benjamin Martens heeft werkte de afgelopen tien jaar in de geestelijke gezondheidszorg in diverse managementfuncties. “Ik ben erg trots dat ik het team van Libertas Leiden ga versterken, een organisatie die al ruim zestig jaar vertrouwde zorg dicht bij de Leidse inwoners biedt. Ik wil daarbij graag verbinden, aanspreekbaar en zichtbaar zijn voor de collega’s binnen de organisatie en de belangrijke partners om ons heen.”

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×