Cultuur071, 2021-09-18: Hofjesconcerten, Schemerstad, Kunstroute en Fer Hakkaart

Op 18, 19 en 20 september is het eindelijk weer zo ver: muziek in veel van de prachtige hofjes die Leiden rijk is. Van levensliederen tot Bach, van  Country Blues tot Amerikaanse filmmuziek. Michiel van Westering praat ons bij ver de Leidse Hofjesconcerten.

https://www.leidsehofjesconcerten.nl/


Cor Klein in gesprek met Michiel van Westering over de Hofjesconcerten.

Ben je fan van locatietheater? En ook nog eens varen door de Leidse grachten? Misschien is Schemerstad dan iets voor jou! In de avond van 25 september kan je genieten van tal van culturele acts op prachtige locaties aan de Leidse wateren. In één van de tourboots, of eventueel een eigen bootje vaar je langs cabaret, theater en muziek. Frank van Leeuwen vertelt over dit bijzondere evenement.

https://www.schemerstad.nl/


Cor Klein in gesprek met Frank van Leeuwen over Schemerstad.

Ook dit jaar is er in Leiden weer een Kunstroute. In het weekend van 25 en 26 september verandert de Leidse binnenstad in één grote galerie en gooien tal van ateliers door de hele stad hun deuren open. Resi van de Ploeg praat ons bij over over dit evenement.

https://www.lakenhal.nl/kunstroute


Joque Mulder in gesprek met Resi van der Ploeg over de Kunstroute.

Fer Hakkaart is een van Leidens bekendste kunstenaars. Zijn bekendheid reikt echter veel verder dan de Leidse Stadsgrenzen. Joque Mulder gaat in gesprek met deze kunstenaar.

http://ferhakkaart.nl/


Joque Mulder in gesprek met Fer Hakkaart.

Cultuur Leiden #cultuur071 Cultuur leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×