(Regie en Techniek: Rik Visser en Maarten Mulder).

Deze week in Licht op Leiden: hoogleraar ouderengeneeskunde Wilco Achterberg

Deze week is Wilco Achterberg te gast in Licht op Leiden. In gesprek met Rens Heruer vertelt hij over zijn werk als hoogleraar institutionele zorg en ouderengeneeskunde en arts bij Leidse zorginstelling Topaz. Ook komt het onderwerp dementie uitgebreid aan bod.

Licht op Leiden
In het wekelijkse praatprogramma Licht op Leiden nemen presentatoren Rens Heruer en Ton Kohlbeck samen met een tafelgast verschillende Leidse zaken door. Het programma is iedere week op zondag tussen 14.00 en 14.30 uur op tv en wordt meerdere keren per week herhaald. Bekijk alle afleveringen van Licht op Leiden terugĀ via deze pagina.

Suggesties voor onderwerpen of gasten? Stuur dan een email naar lichtopleiden@sleutelstad.nl.

Leiden Maatschappij Science Licht op Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×