Fietsenstalling Morssingelterrein. (Foto: Chris de Waard).

Deel fietsenrekken Morssingelterrein weg, net als de fietsen

Twee fietsenrekken op het Morssingelterrein worden vanaf woensdag verplaatst naar de gerenoveerde fietsenstalling onder de taxistandplaats. Fietseigenaren hebben tot en met dinsdag de tijd om hun fiets zelf weg te halen uit de rekken op het Morssingelterrein.

Het gaat om het fietsenrek in de onderdoorgang vanaf het Stationsplein en het één na laatste rek op het Morssingelterrein zelf. Bij de rekken die worden verwijderd staan ook borden. Vanaf woensdag verhuist de gemeente de achtergebleven fietsen naar de Lorentzstalling. Daar blijven de fietsen tot eind november staan. Later dit jaar, als de bouw van De Geus begint, verdwijnen alle fietsrekken op het Morssingelterrein.

(Afbeelding: Gemeente Leiden).

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×