(Foto: Sleutelstad).

Minikoraal vanmiddag live op Sleutelstad TV

Sleutelstad is er uiteraard ook dit Ontzet weer bij. Van de herdenking van het beleg van Leiden en de viering van het Ontzet wordt de komende dagen uitgebreid verslag gedaan op Sleutelstad TV. Niet alleen te zien op Ziggo kanaal 46, KPN 1421 maar ook via de website sleutelstad.nl/tv.

Vanmiddag vindt het grote zangfestijn voor leerlingen van de groepen 7 en 8 uit het basis- en speciaal basisonderwijs plaats. Dit evenement is uitsluitend voor de ruim 3.500 uitgenodigde kinderen. Het minikoraal is live te zien op Sleutelstad TV. Kijk vanaf 12.45 uur live mee naar het tv-kanaal van Sleutelstad. In Leiden en omgeving op kanaal 46 van Ziggo, kanaal 1421 van KPN en sleutelstad.nl/tv.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×