Gesprek met de burgemeester: coronapas, zwarte piet en adoptie Holocaustmonument

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit.

Dinsdagavond kondigt het kabinet nieuwe coronamaatregelen aan. Waar stuurt de Leidse burgemeester op aan? Ziet hij een nieuw soort coronapas zitten? En moet de coronapas ook op de werkvloer worden ingevoerd? Het zorgt in ieder geval voor een splijtzwam in de samenleving. Dat geldt ook voor Zwarte Piet. Hoe gaat Lenferink om met de oproep van de raad om hem uit het straatbeeld te weren? Tot slot bespreken we de adoptie van Leidse namen op het Holocaustmonument en de zware vuurwerkknallen die alweer te horen zijn.


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van november

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071 en wordt in de week daarna herhaald op Sleutelstad TV. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Coronacrisis Gesprek met de burgemeester


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×