(Foto: CML).

Alternatief programma voor Winter Wonder Weken

Het Centrummanagement Leiden (CML) bekijkt met alle partners in de stad welke onderdelen van de Winter Wonder Weken in Leiden alsnog door kunnen gaan. Eerder werd duidelijk dat dat in elk geval niet geldt voor vier grote publiekstrekkers: De drijvende ijsbaan, de kerstmarkt, het huis van Sinterklaas en de Rotary Santa Run Leiden.

Op dit moment staat alleen vast dat Sinterklaas verrassingsbezoeken aan Leiden zal brengen. Ook blijft het mogelijk om de ‘Geheimen van het Pieterskwartier’ te ontdekken door een wandelroute te lopen. Daarnaast wordt samen met Leiden&Partners een speurtocht voor kinderen opgezet, waarmee ze mooie prijzen kunnen winnen. De binnenstad wordt de komende tijd sfeervol aangekleed met lichtobjecten en versiering.

“Deze kleinschalige evenementen, in combinatie met het verrassende aanbod aan winkels en horeca, zorgen ervoor dat de Leidse binnenstad ook deze feestdagen bruist en sfeervol is”, zegt Siebe Winnubst namens het CML.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×