(Foto: Emile van Aelst).

Vooraf en Toe krijgt nieuwe eigenaars: 'Het is goed zo'

Hadi en Claudine Abdi stoppen met Vooraf en Toe. Het eet-, drink- en kunstlokaal aan de Botermarkt langs de Nieuwe Rijn gaat verder met nieuwe eigenaars. Hadi Abdi is verrast door de vele warme reacties die ze kregen: “Vrijdag heb ik ons vertrek gemeld in de appgroep van Leidse horeca-ondernemers en zaterdag op sociale media. De reacties zijn overweldigend.”

De familie Abdi opende de zaak aan de Nieuwe Rijn in 2000. “Ik zit in totaal al 32 jaar in de horeca, en ruim twintig jaar bij Vooraf en Toe”, verklaart Abdi de stap. “We hebben er altijd onze ziel en zaligheid in gelegd. Nu is het tijd voor vers bloed om ermee verder te gaan.”

“De naam Vooraf en Toe blijft”, vertelt Abdi. “En het personeel kan er gewoon blijven werken.” Wat de Abdi’s nu gaan doen, weten ze nog niet. “We gaan eens rustig rondkijken wat de mogelijkheden zijn. Het is allemaal nog heel vers.”

De nieuwe uitbater van Vooraf en Toe wordt Beau Artist, die al eigenaar is van Bar Lokaal in de Hartesteeg.

 

Advertentie

Economie Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×