Ruim 200 Leidse boompjes geadopteerd

De zaailingen-oogstdag die afgelopen zaterdag werd georganiseerd in drie Leidse parken was een succes. Leidenaren hebben ruim 200 jonge boompjes opgehaald en daarmee geadopteerd. Ook wethouder Ashley North nam een boompje mee naar huis.

De zaailingen konden opgehaald worden in Polderpark Cronesteyn, het Leidse Hout en het Merenwijkpark. Bewoners waren enthousiast over de actie. Ze kozen allemaal één of meerdere boompjes uit. Ze gingen daarmee tevreden, tussen de regen door, naar huis om het boompje daar te planten en te laten volgroeien tot een volwassen boom.

 

Advertentie

Duurzaamheid Leiden Maatschappij Jaar van de Tuin


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×