(Foto: Charles Mentink/Vrienden van de Vliet).

Bezoekers geven Leidse zwembaden een ruime voldoende

Bezoekers van de Leidse zwembaden geven een 7,7 als gemiddeld rapportcijfer aan de zwembaden. De opvallendste uitkomst van het klanttevredenheidsonderzoek dat door de gemeente is uitgevoerd, was dat baantjes trekken de populairste activiteit is, gevolgd door recreatief zwemmen. Het onderzoek werd dit najaar voor de vierde maal gehouden.

De Vliet kreeg met een 8,3 de hoogste waardering. De respondenten van het onderzoek zijn vooral erg tevreden over de vriendelijkheid en deskundigheid van het personeel. Bijna 80 procent is tevreden over de kwaliteit van de zwemlessen. En 81 procent van de ondervraagden zou het zwembad aanbevelen aan iemand anders.

De Leidse zwembaden gebruiken de enquêtes ook om te peilen wat er speelt onder de bezoekers. Zo zijn er de laatste jaren een aantal verbeterpunten doorgevoerd. Er werden gezinshokjes gemaakt bij het recreatiebad en er is een nieuwe watersportles geïntroduceerd: het AquaBoarden.

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×