(Foto: GroenLinks Voorschoten).

Albert Deuzeman lijsttrekker GroenLinks Voorschoten

GroenLinks Voorschoten gaat met Albert Deuzeman als lijsttrekker de verkiezingen van maart volgend jaar in. Deuzeman is op dit moment al fractievoorzitter van de partij en vastberaden er de komende vier jaar tegenaan te gaan. “We willen concreet aan de slag met de uitdagingen die Voorschoten heeft en niet eindeloos vergaderen”, aldus Deuzeman.

De lijst van GroenLinks kent verder vertrouwde en minder vertrouwde gezichten. Zo staat Conny van der Krogt op plek twee. Zij is pas een jaar actief als burgercommissielid en in die rol vooral betrokken bij het groen, de bouw van woningen en het afval in Voorschoten. Op nummer drie staat Paul ’t Lam. Hij is sinds 2018 raadslid voor de partij.

Verder op de lijst Marja Nell (plek 4). Zij is via de cursus politiek actief van de gemeente Voorschoten nieuw in de lokale politiek. Na haar staan Tom Fabri, op vijf, en Corine Ilic op zes. Op plek zeven een vertrouwd gezicht, namelijk Joop Bos. Onderaan de lijst staat Johan van Rixtel. Bij de vorige verkiezingen nog lijsttrekker, nu dus lijstduwer.

De volledige kandidatenlijst van GroenLinks Voorschoten voor de verkiezingen van maart 2022 ziet er als volgt uit:

1. Albert Deuzeman
2. Conny van der Krogt
3. Paul ‘t Lam
4. Marja Nell
5. Tom Fabri
6. Corine Ilic
7. Joop Bos
8. Laurens van Nes
9. Aeltsje Sierksma
10. Wim Wolting
11. Michiel van Essen
12. Muriëlle van Sante
13. Mart Rietbroek
14. Walraven Koster
15. Nicole Spaans
16. Fons Lemmens
17. Daphne de Wit
18. Linda van der Zwaan
19. Steef Harlaar
20. Marijke Kleijweg
21. Johan van Rixtel

Politiek Voorschoten Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×