(Foto: VVD Voorschoten).

Vooral bekende namen op kandidatenlijst VVD Voorschoten

De leden van de VVD Voorschoten hebben de kandidatenlijst van de partij vastgesteld. In de top van de lijst vooral zittende raadsleden. Van de veertien kandidaten zijn er tien man.

Op de lijst ontbreken twee bekende namen. André in ’t Veen en Sjoerd van den Dool. Beiden hebben er bij de verkiezingen drie termijnen opzitten en binnen de VVD is dat de afgesproken maximale termijn.

Na wethouder Paul de Bruijn die eerder al tot lijsttrekker  werd gekozen, staat de huidige fractievoorzitter Katrien van Meenen op plek 2. Raadslid Bart Lavrijsen staat als derde op de lijst. Hoogste nieuwkomer is Rianne de Bruin – Van Alphen op plek 4, gevolgd door Bram Reinke op 5. Ook Reinke is nu al raadslid.

Volgens afdelingsvoorzitter Peter van der Haven heeft zijn partij met deze rij namen een ‘superteam’ benoemd als kandidaten voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. “Wat een mooie lijst en wat een leuke, deskundige, interessante, diverse mensen. Een mix van ervaring en vernieuwing waarmee we de VVD weer de grootste partij van ons dorp gaan maken.”

Kandidatenlijst VVD

1. Paul de Bruijn
2. Katrien van Meenen
3. Bart Lavrijsen
4. Rianne de Bruin – Van Alphen
5. Bram Heinke
6. Jaap Haubrich
7. Tirza van der Meijden
8. Piet Hein Reidsma
9. Gerard van Westen
10. Peter van der Haven
11. Peter van der Boon
12. Peter Dordregter
13. Ron Droste
14. Helma Neppérus

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×