(Foto's: Regio15).

Lichaam gevonden in struiken tussen spoor en Melchior Treublaan

In de groenstrook tussen de Melchior Treublaan en het treinspoor is vanmorgen rond 10.15 uur een stoffelijk overschot gevonden. De politie is met veel manschappen en materieel ter plaatse. Het zou niet gaan om een aanrijding met een trein.

Lees meer in het dossier over de dood van Esmee

Het lichaam ligt in de bosjes aan het einde van de Melchior Treublaan aan de zijde van de Kanaalweg en de spooronderdoorgang. Het gebied is door de politie afgesloten in verband met het onderzoek door de Forensische Opsporing. Langs het spoor zijn hekken met zwart zeil geplaatst om treinreizigers het zicht op de vindplaats te ontnemen.

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden 14-jarige Esmee omgebracht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×