Kinderen verzamelen kerstbomen in Oegstgeest. (Foto: WillemienTimmers).

Nieuwe kerstboom challenge voor jeugd in Oegstgeest

Ook dit jaar organiseert de gemeente Oegstgeest een wedstrijd waarin kinderen worden uitgedaagd zoveel mogelijk kerstbomen op te halen. Voor elke ingeleverde kerstboom krijgen de deelnemers een lootje waarmee ze kans maken op een kadokaart van Intertoys. Vorig jaar werden er 3.259 bomen ingezameld met de ‘kerstboom challenge’.

Inwoners van Oegstgeest hoeven hun boom dus niet meer naar de milieustraat te brengen, maar kunnen deze zonder versiering op straat zetten. Kinderen kunnen de bomen op 4 en 7 januari van 09.00 tot 15.00 uur inleveren op verschillende plekken in Oegstgeest.

In totaal worden er 23 kadokaarten van 10, 25 en 50 euro verloot onder de deelnemers. Wethouder Peter Glasbeek maakt op 18 januari om 12.00 uur de winnaars bekend. De bekendmakingsvideo is vanaf dan terug te vinden op de website en de Facebookpagina van gemeente Oegstgeest. De prijzen zijn vanaf 19 januari op te halen bij de welkomstbalie op het gemeentehuis.

Inleverpunten op 4 en 7 januari:

  • parkeerterrein De Voscuyl
  • Hofbrouckerlaan, ter hoogte van de hockeyvelden
  • Jan Wolkerslaan, ter hoogte van de Joris de Witteschool
  • Lijtweg, op de grote parkeerplaats
  • JP Thijsselaan, tussen de school en het bushokje
  • Nieuw Rhijngeest, Rustenburgerpad bij Het Dok
  • Kerckwervelaan, bij het basketbalveldje

 

Duurzaamheid Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×