(Foto: Boskalis).

Werkzaamheden Rijnlandroute: verkeershinder Voorschoterweg en Rhijnhofweg

In verband met de aanleg van de Rijnlandroute ondervinden verkeersdeelnemers tussen 11 en 19 januari ernstige verkeershinder op de Voorschoterweg en Rhijnhofweg. De liggers voor de nieuwe Torenvlietbrug worden geplaatst. Daarvoor wordt de Voorschoterweg voor automobilisten een aantal dagen volledig gestremd ter hoogte van de Torenvlietbrug. Op de Rhijnhofweg vinden kortdurende verkeersstops plaats voor automobilisten, fietsers en voetgangers.

Op dinsdag 11 januari wordt het verkeer op de Rhijnhofweg tussen 04.00 uur en 19.00 uur ongeveer 12 keer gestremd. De verkeersstops worden begeleid door verkeersregelaars. Ze duren ongeveer 3 minuten per keer.

Van woensdag 12 januari tot en met vrijdag 14 januari is de Voorschoterweg ter hoogte van de Torenvlietbrug tussen 04.00 uur en 19.00 uur volledig afgesloten voor automobilisten. Ook op maandag 17 januari is dit het geval. Op dinsdag 18 januari wordt aan de Rhijnhofwegzijde het zesde veld (het een na laatste) van het nieuwe dek dicht gelegd. Het doorgaande verkeer ondervindt hier geen hinder van.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×