Vaccinatielocatie ZalenA4 in Leiderdorp. (Foto: Rob van Dullemen).

Priklocatie Leiderdorp gaat zaterdag weer dicht

In de vaccinatielocatie in Leiderdorp wordt zaterdagmiddag al weer de laatste prik gezet. Voorlopig in ieder geval. Vanwege het teruglopende aantal afspraken en prikken op vrije inloop, is de locatie niet langer nodig, zegt de GGD. De locatie blijft wel ingericht achter de hand voor als er weer snel opgeschaald moet worden.

“Mocht er een eventuele snelle opschaling nodig zijn, kan de locatie snel opnieuw worden geopend”, zegt de GGD Hollands Midden. Deze week is het nog mogelijk om met of zonder afspraak langs te komen voor de boosterprik.

Ook worden er in Leiderdorp tot zaterdagmiddag nog prikken gezet voor kinderen tussen de 5 en 11 jaar. Over acht weken krijgen deze kinderen hun tweede prik. Op welke locatie dat zal zijn is nog onduidelijk. De GGD zal hier op een later moment over communiceren.

Advertentie

Leiderdorp Regio Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×