Famke Güler komt op voor de mensen die dat het hardste nodig hebben. Net als destijds burgemeester Van der Werf. (foto: Hans van Egdom).

Waar sta ik voor: Famke Güler van de Partij Sleutelstad

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van half maart publiceert Sleutelstad samen met de Leidse fotograaf Hans van Egdom wekelijks een portret van een aankomend raadslid, onder de titel ‘Waar sta ik voor’. Het vormt een eerste kennismaking met de een deel van de nieuwe politici die bij hun partij hoog genoeg staan voor één van de 39 zetels in de Leidse gemeenteraad.

Deze week een nadere kennismaking met Famke Güler die de afgelopen jaren actief was als duoraadslid bij de Partij Sleutelstad waarvan haar vader Maarten Kersten nu nog de fractievoorzitter is. Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen staat ze op plek 3 van de kandidatenlijst van de PS.

Vera Brouwer van Politiek071 in gesprek met Famke Güler.

Famke wilde gefotografeerd worden voor het standbeeld van Van der Werf. Het symbool van de onverzettelijkheid van de Leidse burgers. Zij zegt daarover: “Hij kwam op voor de kwetsbaren van Leiden. Door de bezuinigingen van de afgelopen vier jaar op zorg en ondersteuning van zes miljoen per jaar zijn de meest kwetsbare mensen hard geraakt. Dat zou teruggedraaid moeten worden. Leiden is er voor alle Leidenaren. Daar sta ik voor.”

 

Leiden Politiek Waar sta ik voor


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×