In PLNT gaan zaterdag de lijsttrekkers van alle Leidse politieke partijen nog een laatste keer met elkaar in debat. (Foto: Chris de Waard).

Sleutelstad organiseert laatste Leidse Lijstrekkersdebat voor de verkiezingen

In centrum van Innovatie en Ondernemerschap PLNT aan de Langegracht vindt morgen het Leidse Lijsttrekkersdebat van Sleutelstad plaats. Het is het laatste grote verkiezingsdebat voordat heel Leiden maandag tot en met woensdag naar de stembus kan.

De twaalf lijsttrekkers gaan met elkaar in debat onder leiding van Chris de Waard en Marleen Hogendoorn. Thema’s zijn de gemeentelijke lasten, het schreeuwende tekort aan sociale huurwoningen, de autoluwe binnenstad en het opheffen van parkeerplaatsen, participatie en (energie)armoede.

Tussen de stellingen krijgen de lijsttrekkers de gelegenheid om in een pitch van één minuut nog een laatste keer uit te leggen waarom juist hun partij de stem van de Leidenaren verdient.

Bij het debat is publiek welkom. Aanmelden via lijsttrekkersdebat@sleutelstad.nl is fijn, zodat we weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Inloop is vanaf 11.30 uur, aanvang 12.00 uur. Het debat wordt rond 14.00 uur afgesloten. Op zondag 13 maart wordt het Leids Lijsttrekkersdebat om 15.00 uur uitgezonden op Sleutelstad TV. Daarna is het ook online terug te kijken,

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×