Nieuwe fractie CDA Leiden beëdigd

Sebastiaan van der Veer en Tobias Sandoval Garcia zijn dinsdagavond beëdigd als raadslid voor het CDA Leiden. Van der Veer volgt Julius Terpstra op als fractievoorzitter. Terpstra diende afgelopen week zijn ontslag in, hij treedt donderdag toe tot het nieuwe college waar hij onder andere de bouwportefeuille krijgt.

Sandoval Garcia vervangt de komende maanden CDA-raadslid Sophie Brinkel die wegens gezondheidsproblemen waarschijnlijk tot eind oktober afwezig zal zijn. Van der Veer en Sandoval Garcia maakten de afgelopen jaren als duoraadslid al deel uit van de CDA-fractie.

Advertentie

Leiden Politiek Gemeenteraadsverkiezingen 2022


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×