(Foto: Regio15).

Jongens van 13 en 14 opgepakt voor overval met vuurwapen op tankstation

De politie heeft zondagochtend twee minderjarige verdachten aangehouden na een overval op een tankstation aan de Lammenschansweg. Het gaat om twee jongens van 13 en 14 jaar uit Voorschoten. De recherche is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 06.25 uur kwam de melding binnen dat er een overval gaande was in het tankstation. De twee overvallers bedreigden hierbij een medewerker met een vuurwapen en een mes. De medewerker raakte hierbij niet gewond. De twee vluchtten vervolgens zonder buit het tankstation uit in de richting van het Betaplein. Na een korte zoekactie werden de twee verdachten in de omgeving van Polderpark Cronesteyn gezien en zij konden vervolgens direct worden aangehouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor.

Getuigen
De recherche doet op dit moment onderzoek en is op zoek naar getuigen die iets verdachts in de omgeving van het tankstation hebben gezien. Ook vraagt de politie mensen met camerabeelden uit de omgeving, bijvoorbeeld van een videodeurbel, zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Online melding maken en camerabeelden toevoegen kan ook via het tipformulier van de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×