De winkel wordt voorbereid op de komst van de nieuwe winkel. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Koopjesgigant Action naar Kooiplein

Op zaterdag 30 april opent winkelketen Action een nieuwe winkel aan het Kooiplein in Leiden-Noord. Dat meldt het winkelcentrum. In het pand waar eerder onder meer Aldi en outlet-winkel Prijsmepper hun geluk beproefden, wordt op dit moment druk verbouwd om de komst voor te bereiden.

LEES OOK: Action Baanderij weigert opgelegde sluiting ondanks 10.000 euro boete per week

Rond het Kooiplein werd al langer gesproken over een komst van de Action naar dit deel van Leiden, maar tot noch toe bleef het altijd bij speculaties en een voor sommigen vurige wens. Nadat eerder supermarkt Tanger, Prijsmepper en Aldi geen blijvende opvolging voor de Albert Heijn konden verzorgen, stond het pand sinds kort voor de vierde keer leeg. Sinds begin deze maand wordt het pand in gereedheid gebracht voor de nieuwe huurder.

Advertentie

Economie Leiden Gedwongen sluiting Action Baanderij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×