Tom Groentjes staat bij de Zijl waar het industrieterrein De Baanderij de komende jaren wordt herontwikkeld. (Foto: Hans van Egdom).

Waar sta ik voor: Tom Groentjes van de VVD Leiderdorp

Nu de stemmen geteld zijn en de nieuwe gemeenteraden zijn geïnstalleerd, publiceert Sleutelstad samen met de Leidse fotograaf Hans van Egdom wekelijks een portret van een van de nieuwe raadsleden uit Leiden en omgeving onder de titel ‘Waar sta ik voor’. Het is een vervolg op deel één van deze serie waarin we kennismaakten met kandidaten die vrijwel zeker een zetel zouden behalen.

Hidde van Slooten sprak in Politiek071 met Tom Groentjes van de VVD Leiderdorp.

Tom Groentjes van de VVD in Leiderdorp wilde graag gefotografeerd worden bij de Zijl waar het industrieterrein De Baanderij is gelegen. De komende jaren vindt daar een flinke herontwikkeling plaats, waarbij ook woningen worden toegevoegd aan het gebied. Hij zegt hierover: “Ondernemerschap en wonen zijn onderwerpen die ik erg belangrijk vind. De Baanderij is een plek waar die twee in de komende jaren samen gaan komen bij de herontwikkeling van het gebied.”

 

Advertentie

Leiderdorp Politiek Waar sta ik voor


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×