(Foto: Rob van Dullemen).

Activiteiten gezocht voor Nationale Buitenspeeldag

Om het buitenspelen aan te moedigen organiseren Jantje Beton en Nickelodeon woensdag 8 juni weer de Nationale Buitenspeeldag. Leiden mag zich dit jaar de meest speelvriendelijke stad van Nederland noemen. Daarom vinden er in de veertien Leidse speeltuinen verschillende activiteiten plaats.

Wil je met jouw buurt of wijk ook deelnemen aan de Nationale Buitenspeeldag? Dan kun je terecht op de site van Jantje Beton voor tips over het organiseren van een activiteit. Als je jouw activiteit aanmeldt op de site, maak je meteen kans op een duurzame hinkelbaan op jouw speelplek.

 

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×