(Archieffoto: Norlandia Avondvierdaagse Voorschoten).

Alles klaar voor Avondvierdaagse Voorschoten: 'De draaiboeken lagen er gelukkig nog'

Na twee jaar afwezigheid door corona, gaat dinsdag 31 mei de avondvierdaagse van Voorschoten weer van start. Iedereen die wil, kan zich inschrijven voor de vijf, tien of vijftien kilometer.

“Inschrijven kan via internet, of dinsdagavond ter plekke bij de start”, vertelt vierdaagse-bestuurslid Klaartje van Leeuwen. Ze is blij dat het weer mag: “De draaiboeken lagen gelukkig nog helemaal klaar. Het is alleen na zo’n tijd weer extra opletten dat we niks vergeten.”

Vorig jaar was er een digitale editie. “Iedereen die meedeed kreeg elke dag een opdracht, waarbij beweging het belangrijkste onderdeel was”, herinnert Van Leeuwen zich. “Nu mogen we gelukkig weer echt lopen.” Zelf loopt ze niet mee. “Ik heb het te druk met de coördinatie, maar ik heb de routes allemaal al eens voorgelopen, dus eigenlijk heb ik ook een medaille verdiend.”

Sport071-presentator Cor van der Velden in gesprek met Klaartje van Leeuwen.

De vierdaagse is nog op zoek naar vrijwilligers om alles in goede banen te leiden. “Iedereen die wil helpen, kan zich bij mij melden”, aldus een enthousiaste Van Leeuwen. Alle informatie voor deelnemers en vrijwilligers is te vinden op www.a4dvoorschoten.nl.

Advertentie

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×