(Foto's: Regio15).

Politie neemt kijkje bij boerenprotest op 'Calvarieberg'

Opnieuw is er boerenprotest op het viaduct over de A4 bij de Europaweg in Leiden. Op de Calvarieberg, zoals de snelwegpassage vooral door oudere inwoners van Zoeterwoude wordt genoemd, staan vrijdagmiddag niet alleen enkele sympathisanten, maar ook een aantal tractoren en landbouwvoertuigen.

Net als al een paar keer eerder deze week wordt het protest door veel automobilisten en vrachtwagenchauffeurs op de snelweg met luid getoeter ontvangen. Dit keer staan de demonstranten aan beide zijden van het viaduct. Het is nog onduidelijk of de actie door de politie wordt beëindigd.

Niet iedereen bleek gecharmeerd van de actie van de boeren. Een fietsster reed scheldend voorbij en spuugde zowel naar de boeren als naar een persfotograaf.

  • default
    default
  • default
    default
112 Sleutelstad Zoeterwoude Vlaggenprotest boeren


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×