(Video: Robbert Beurse. Foto's: Chris de Waard en Emile van Aelst).

Tientallen sympathisanten steunen boeren met rondrit door regio

Bij de Klinkenbergerplas in Oegstgeest verzamelden zich maandag aan het begin van de avond enkele tientallen demonstranten die met hun actie de boeren een hart onder de riem wilden steken. “Maar ook de vissers en tuinders”, zegt een vrouw die uit een auto met omgekeerde vlag stapt. “En de bollenboeren, want dat zijn de volgende.”

Na een half uurtje vertrok de stoet voor een rondrit door de regio. Via Oegstgeest en Rijnsburg reden de deelnemers richting Valkenburg waar ze zich in de Hoofdstraat verzamelden voor een slotmanifestatie. Daar werd de stoet ontbonden.

Maatschappij Oegstgeest Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×