(Archieffoto: Emile van Aelst).

Wie verdient een Leidse Vrijwilligersprijs?

De jury van de Leidse Vrijwilligersprijs is op zoek naar voordrachten. Ken je een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje gezet te worden? Of een organisatie die op een bijzondere manier met haar vrijwilligers omgaat? Dan kunnen deze nog tot 16 oktober worden voorgedragen voor een van de prijzen. De jury bepaalt wie er, uit de voordrachten, genomineerd wordt. Op woensdag 7 december worden de prijzen uitgereikt tijdens een speciale bijeenkomst in het gemeentehuis.

“Vrijwilligers maken het Leidse leven levendig. De tuinvrijwilliger bij het buurthuis, het maatje van de oude mevrouw, de tolk voor Syrische vluchtelingen, de jongere die helpt bij het stadsfestival of de vrijwilliger in de kringloopwinkel. En zo zijn er nog veel meer schitterende vrijwilligers in onze stad, die onmisbaar zijn voor onze samenleving. De jury van de Leidse Vrijwilligersprijs wil deze mensen graag in het zonnetje zetten. En daarbij is uw hulp nodig!”, vertelt oud-juryvoorzitter Hanneke de Winter.

De vrijwilligersprijs wordt uitgereikt op Nationale Vrijwilligersdag en is een symbolisch eerbetoon aan de Leidse vrijwilliger van het jaar. Naast de Leidse Vrijwilligersprijs wordt er ook een Organisatieprijs uitgereikt aan een organisatie die zich op verdienstelijke wijze inzet voor haar vrijwilligers. Bovendien wordt ook de Toekomstprijs uitgereikt aan een jonge vrijwilliger van onder de 25 jaar.

Voordragen voor een vrijwilligersprijs kan via de website www.leidsevrijwilligersprijs.nl.

Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×